Wie ben ik?
Ik, DJ DIRK, ben geboren in 1997 en al actief als DJ vanaf 2006. Ik kreeg destijds een klein draaitafeltje en ben vervolgens begonnen met muziek te draaien op kleine feestjes. Na een half jaar volgde mijn eerste echte boeking. Inmiddels kan ik oprecht zeggen dat muziek een passie van mij is en dat ik het enorm leuk vind om mensen een geweldige ervaring te geven door middel van de muziek die ik draai en de sfeer die ik creëer.
Wat kunt u van mij verwachten?
Ik draai inmiddels al meer dan 14 jaar op allerlei feesten waar muziek nodig is. Mijn streven is om op elke gelegenheid muziek te draaien, waaraan mensen een geweldige avond beleven. Ik ben een all-round 'feest' DJ. Dat houdt in dat ik verschillende soorten muziek draai. Dance, house, Top 40, Nederlandstalig, 70's/80's en Après Ski (feest muziek) zijn onder andere genres die ik kan draaien op uw feest. Ik voel de sfeer van het feest aan en speel hierop in met mijn muziekkeuze. Het is natuurlijk mogelijk voor de opdrachtgever om van te voren aan te geven welk muziek genre er gewenst wordt op het feest.
Drive-inn show mogelijk
DJ Dirk plaatst desgewenst compleet professioneel licht en geluid op locatie voorzien van een draaitafel, speakers en lichtshow (met laser en rookmachine). Deze show is flexibel in de plaatsing en kan dus worden aangepast aan elk type gelegenheid en locatie. Neem een kijkje in het fotoalbum voor foto's van voorbeelden van drive-inn shows op verschillende locaties.  
Geïnteresseerd?
Neem contact op met DJ Dirk voor een vrijblijvende offerte. Ga naar de contactpagina voor alle gegevens.