Wie ben ik?
Ik, DJ DIRK, ben geboren in 1997 en al actief als DJ vanaf 2006. Ik kreeg destijds een klein draaitafeltje en ben vervolgens begonnen met muziek te draaien. Na een half jaar volgde mijn eerste kleine boeking. Inmiddels kan ik oprecht zeggen dat muziek mijn grote passie is en dat ik het leuk vind om mensen een geweldige ervaring te geven door middel van de muziek die ik draai en de sfeer die ik creëer.


Wat kunt u van mij verwachten?
Ik draai op allerlei feesten waar muziek nodig is. Mijn streven is om op elke gelegenheid muziek te draaien, waaraan mensen een geweldige avond beleven. Ik ben een all-round 'feest' DJ. Dat houdt in dat ik allerlei soorten muziek draai. Dance, house, Top 40, Nederlandstalig, 70's/80's en Après Ski (feest muziek) zijn genres die ik kan draaien op uw feest. Ik voel de sfeer van het feest aan en speel hierop in met mijn muziekkeuze. Het is natuurlijk aan de opdrachtgever om aan te geven welk muziek genre er gewenst wordt op het feest.


Drive-inn show mogelijk
Desgewenst plaats ik op locatie een volledige drive-inn show bestaande uit draaitafel, speakers en een uitgebreide lichtshow (met laser en rookmachine). De drive inn-show is in verschillende groottes te boeken en kan worden aangepast aan type gelegenheid, grootte van de locatie en het aantal bezoekers/genodigden op het feest. Neem een kijkje in het fotoalbum voor foto's van voorbeelden van drive-inn shows op verschillende locaties.


Geïnteresseerd?
Neem contact op met DJ Dirk voor een vrijblijvende offerte. Zie de contactpagina voor de gegevens.